WAT IS JOUW VERHAAL?

Iedereen heeft een bijzonder verhaal. Of je nu een lokale ondernemer of een grote multinational bent, alle verhalen hebben hun eigen waarde. Voor mij is video de beste manier om een verhaal persoonlijk te vertellen, want alleen dan komt de echte passie naar voren. Graag help ik jou om de juiste video marketing in te zetten en te groeien, want iedereen wil toch groeien?

Ik help jou graag met de groei van jouw video content om zo jouw bedrijf beter op de kaart te zetten. Video is namelijk belangrijker dan ooit. Meer dan 80% van alle online uitingen is gebaseerd op video. Daar wil jij toch ook bij horen?

KWALITEIT STAAT VOOROP

Het is mijn missie en passie om video’s op te leveren van hoge kwaliteit. Zowel jij als ik richten ons op het behalen van het beste resultaat. Gewoon goed, is niet goed genoeg.

PERSOONLIJKE  BOODSCHAP

Eerlijke en persoonlijke video’s, dat is waar ik in geloof. Alleen dat is de reden dat mensen een connectie krijgen met jouw bedrijf en jouw product of dienst. Geen marketingverhaaltjes, maar een puur verhaal.

JIJ & IK = COCREATIE

Samen maken we jouw video succesvol. Jij kent jouw product als geen ander zoals ik mijn camera ken en dat is in mijn optiek de beste manier om samen tot een mooie productie te komen. Samen maken we het waar.

Loading...

Werken met Renger bevalt mij erg goed. We werken altijd op een prettige manier samen in de projecten die we doen. Als zelfstandig opererende cameraman kan ik hem met een opdracht op pad sturen en weet ik vooraf al 100% zeker dat hij met geweldig materiaal terugkomt. En dat is natuurlijk een heerlijk gevoel voor een productiebedrijf of opdrachtgever. Renger is creatief in de shots die hij maakt en (omdat hij ook zelf monteert) zal hij ook altijd draaien op zo’n manier dat een evt. editor heel makkelijk zijn werk kan editen. Daarnaast is Renger ook zeer betrouwbaar in het nakomen van de vooraf gemaakte afspraken, zeer punctueel en (niet geheel onbelangrijk) heel erg prettig in de omgang. Ik kan Renger dan ook iedereen aanraden. Alleen niet teveel, want ik heb hem ook nog nodig 🙂

Niels Ruitenbeek, Met14

Renger heeft voor mijn bedrijf een mooi promotiefilmpje gemaakt. Hij weet mijn missie op een duidelijke manier in beeld te brengen. Hiervoor heeft Renger leuke ideeën en doet op een prettige manier goede suggesties. Daarnaast is het fijn samenwerken met Renger.

Otto Kortmulder, OK-Begeleiding

Onlangs heb ik door Renger een video laten maken. Met mijn hypotheekadvieskantoor wilde ik graag via een video laten zien hoe ik werk. Deze video heb ik vervolgens gedeeld op mijn sociale netwerken en staat ook op mijn website. Renger heeft dit erg goed aangepakt, er staat een video die de juiste sfeer laat zien van de werkwijze en aanpak van HypotheekVakman. De video valt op en ik krijg hier allerlei positieve respons op. In februari gaat Renger een 2e video maken. Renger is een vakman!

Paul van Manen, HypotheekVakman

I’ve had the pleasure to work with Renger a lot and he is a very professional and hard-working guy. Always positive and willing to help and create the best quality work. Great guy and always a perfect addition to the team.

CONTACT

Wil je met mij in contact komen? mail@rengervanesveld.nl
Of bel mij op: +316 38 41 46 78