Met video kun je laten zien wat jij echt wilt vertellen. Vanaf jongs af aan was ik al gefascineerd door de TV. Series, films, ik vond het allemaal te gek. In 2008 kwam ik voor het eerst in aanraking met het zelf maken van video’s. Toen werd voor mij duidelijk dat ik wilde groeien in het maken van video’s. Na een aantal diverse dienstverbanden heb ik de keuze gemaakt om mij in 2019 volledig te richten op mijn bedrijf.

Met mijn achtergrond in de marketing ben ik niet alleen inzetbaar als cameraman / editor, maar houd ik mij het liefste bezig met het uitwerken van een strategie om zo te groeien. Ik ben van mening dat een langdurige samenwerking duurzamer werkt. Alleen zo kunnen wij samen groeien.

Renger van Esveld Video's

Video is een hele belangrijke vorm van media geworden. Met name de online video content is gigantisch gegroeid in de afgelopen jaren. We kennen allemaal wel de grote YouTube kanalen. Meer dan 80% van alle media is een vorm van video. Iedereen heeft dus video nodig.

Hoe komen we tot video’s? Tijdens een eerste ontmoeting wordt het al gauw duidelijk welke richting we op gaan met de content. Vaak kun je in één video niet alles vertellen. Aan de hand daarvan werken we een plan uit en gaan we de opnames inplannen. Zo gaan we de strategie steeds verder uitwerken en laten we jouw bedrijfskanaal groeien.

Mijn kernwaarden voor video content

Met onderstaande kernwaarden komen we samen tot het beste resultaat. Ik werk alleen samen met mensen die gemotiveerd zijn en het best uit hunzelf willen halen. Voor sommige projecten werk ik samen met mensen die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied zodat we het beste resultaat behalen.

Samen werken houdt in dat je jezelf voor 100% inzet. Alleen zo kom je tot een succes.